TY ČÁRY NA OBLOZE NEJSOU MRAKY
Rozdíl mezi Chemtrails a Contrails
Co jsou tyto čáry zač?
Contrails jsou kondenzační stopy, které za sebou zanechávají trysková letadla a mizí obvykle během několika vteřin, maximálně minuty. Jde o proces, kdy spalováním leteckého benzínu vzniká po uvolnění z letadla vodní pára, která se vzhledem k okolnímu prostředí, mění na ledové krystalky. Tyto krystalky tvoří kondenzační stopu za letadlem a následně se rozpouští. Záleží pak na nadmořské výšce letadla, teplotě a vlhkosti v atmosféře, jak dlouho zůstanou stopy na obloze, což je maximálně deset minut.
Chemtrails jsou stopy, které na obloze zůstávají delší dobu a za letadlem se nezačínají hned rozpouštět. Tyto čáry jsou celkem tlusté a začnou se po vypuštění z letadla pomalu dostávat do atmosféry a jakoby se rozprostírat. Často si všímám, že tato letadla vyletí na oblohu ve větším počtu, převážně, když je čistá a slunečná obloha. Po vypouštění stop z několika letadel začne být obloha špinavě šedivá a zastřená a slunečný den je v háji. Letadla jakoby létala synchronizovaně a tvoří geometrické útvary z těchto chemických stop. To není náhoda, když se to tak děje pokaždé. Koukám na oblohu a všímám si toho. Čerpám z toho, co vidím, ne z toho, co mi někdo řekne v televizi.
Ve vzorcích po dopadu chemtrails se nacházejí látky jako hliník, baryum, stroncium, ethylen dibromid (má vliv na imunitní systém), sulphur fluorid (má vliv na nervovou soustavu). V USA ve státě Arizona byly nashromážděny krevní testy nemocných lidí. Výsledky byly jasné. V krvi se nacházelo vyšší množství barya nebo hliníku, anebo obojího.
Dopad těchto těžkých kovů má tedy mírně řečeno neblahý dopad na naše zdraví, na naši úrodu a ovzduší, které máme dýchat. Výpary tedy mimo jiné oslabují naši imunitu, mohou obsahovat přidané viry, tzn., že na nás mohou vyloženě sypat nemoce. Příkladem může být rozprašování Agentu Orange ve Vietnamu během vietnamské války. Dalšími účinky látek na lidské zdraví jsou otupělost a vliv na nervovou soustavu. Chemtrails výpary dokáží také ovlivňovat počasí. Umí manipulovat se suchem, vlhkostí, děštem, větry a dalšími. Látky dopadají na hospodářskou úrodu, rostliny, zvířata, vodu, trávu... prostě vše živé. A tak jsme to, co jíme. Právě proto potraviny nazývané bio, nikdy bio nebudou.